marți - 21martie - 2023
spot_img
AcasăTEHNOLOGIESERIA UNCHARTED ESTE ÎN CURS DE REPORNIRE, SUSȚINE LEAKER

SERIA UNCHARTED ESTE ÎN CURS DE REPORNIRE, SUSȚINE LEAKER

Există o șansă ca Plunder să se întoarcă curajoasă în Warzone dacă este de crezut o anumită eroare a hărții. Văzut ultima dată în august, Plunder a fost un mod de joc alternativ introdus pentru prima dată în Call of Duty Warzone în 2020 , dând jucătorilor posibilitatea de a intra, de a fi sume mari de bani și de a lupta în timp ce reapar în mod. constantă .

Până acum, nu au existat sugestii că Plunder va apărea în Warzone 2.0 , care se mândrește deja cu un mod similar în DMZ. Cu toate acestea, într-un clip foarte scurt încărcat pe YouTube, este dezvăluită o eroare a hărții care pare să îndeamnă jucătorul să „CALL IN A CASH DEPOSIT HELI” , care a fost una dintre cele mai practice mecanice din Plunder.

Vrea cineva să se întoarcă prada?
Plunder era departe de a fi un favorit al fanilor, dar era ceva diferit .
În prezent, fanii Call of Duty Warzone sunt ocupați să exploreze Al Mazrah atât în ​​modurile Battle Royale, cât și în cele DMZ care au fost lansate pe 16 noiembrie. Nu există nimic care să împiedice cu adevărat Infinity Ward și Raven Software să introducă un mod Plunder pe platforma Warzone 2.0, dar este chiar dorit?

Pe vremuri, Plunder era văzut ca fiind modul de joc „baby”, dând jucătorilor posibilitatea de a intra în Verdansk, având în același timp o mecanică de reapariție care nu era neapărat prezentă în modurile de bază Battle Royale. Când aterizaseră în Verdansk , misiunea fundamentală era să fure cât mai mulți bani (și să-i fure de la alți jucători), cu viziunea finală de a deveni cel mai bogat jucător de pe hartă .

În august, cu trei luni înainte de lansarea Warzone 2.0 , Plunder a fost eliminat de pe prima platformă Warzone. A fost o schimbare care a trecut relativ neobservată, iar acum că ar putea fi pe masă pentru o întoarcere, fanii pur și simplu nu sunt deloc impresionați.

Pe YouTube, utilizatorul „tiktokalnuke” a postat un scurt clip care dezvăluie eroarea hărții menționată mai sus :

Este timpul pentru un vârf de sare
Desigur, nu există nimic care să susțină afirmația conform căreia Plunder face o mare revenire, chiar dacă această eroare sugerează că o va face . Este doar un bug, la sfârșitul zilei, și ar putea fi complet deconectat de la Plunder.

Pentru jucătorii care se bucură în prezent de modul DMZ al Warzone 2.0 , este posibil ca introducerea Plunder să nu aibă niciun sens. În DMZ, obiectivul este să intri în Al Mazrah, să jefuiești obiecte de mare valoare și bani, să te angajezi în lupte și contracte și apoi să pleci cu succes. Totul este să iei cele mai valoroase obiecte și să ascunzi cei mai mulți bani, la fel ca Plunder.

În prezent, nu există sugestii oficiale că noi moduri de joc urmează să ajungă încă pe platforma Warzone 2.0 . Pentru unii, acest lucru nu ar putea decât un efort de conținut de cantitate peste calitate din partea dezvoltatorilor, dar cine știe?

Pentru mai multe știri despre Call of Duty, consultați povestea recentă care vorbește despre Call of Duty care ar putea veni pe platformele Nintendo .

Redactor 3Minute.ro
Redactor 3Minute.rohttps://www.3minute.ro
3Minute.ro este site-ul tău de știri, divertisment, modă muzicală, Flux de Știri și Informații. Vă oferim cele mai recente știri și videoclipuri de ultimă oră direct din site-utile de profil.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Cursuri PMU
Înscrie-te la Curs!

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Boala cardiovasculara

Ateroscleroza (arterioscleroza)

Boală coronariană

Mâncând o dietă echilibrată