marți - 21martie - 2023
spot_img
AcasăTEHNOLOGIEPS5 PRO: SONY A FĂCUT O DECLARAȚIE OFICIALĂ DESPRE PLAYSTATION 5 PENTRU...

PS5 PRO: SONY A FĂCUT O DECLARAȚIE OFICIALĂ DESPRE PLAYSTATION 5 PENTRU 2023

Dacă vă amintiți, Sony îi place să lanseze o versiune avansată a consolei sale după trei ani de la lansarea acelei console. Un exemplu notabil are de-a face cu PlayStation 4 pe care PlayStation 5 l-a înlocuit recent.

După ce Sony a lansat PlayStation 4 în noiembrie 2013, aceasta a rămas cea mai înaltă consolă de la Sony timp de trei ani. După trei ani, Sony a lansat versiunea Pro a PlayStation 4, care se întâmplă să se numească PlayStation 4 Pro.

PlayStation 5 Pro poate urma tendința din noiembrie

Sony PlayStation 4 a fost lansat exact în 15 noiembrie 2013. În timp ce PlayStation 4 Pro a fost lansat și pe 10 noiembrie 2016. Actuala și cea mai înaltă ediție de până acum, PlayStation 5 a fost lansată și pe 12 noiembrie 2020.

Dacă puteți vedea tendința, aceasta este aceeași tendință care i-a determinat pe fanii PlayStation să pună întrebări. În ceea ce privește dacă PlayStation 5 va avea și modelul său pro în 2023. Acest lucru se datorează faptului că anul 2023 va fi cea de-a 3-a aniversare pentru PlayStation 5.

Ei bine, cred că unele dintre aceste întrebări au ajuns la Sony direct sau indirect. Chiar dacă nu a făcut-o, revista japoneză Famitsu a avut ocazia să pună această întrebare direct Sony.

Revista a avut șansa de a sta unul la unul cu Hideaki Nishino, care ocupă funcția de SVP Sony Interactive Entertainment (SIE). Conversația a fost despre cea de-a doua ediție a PlayStation VR sau PSVR2. Și, desigur, ce rezervă viitorul platformei PlayStation.

Declarația SVP Nishimo despre PlayStation 5 Pro
În răspunsul său la viitorul PlayStation, Nishino a spus: „Până la sfârșitul anului fiscal 2022, vânzările cumulate vor depăși 37 de milioane de unități. Și credem că va fi un moment foarte important și pentru platformă. Sper că veți aștepta cu nerăbdare anul viitor (2023).”

După cum era de așteptat, Nishino nu a declarat categoric că va exista un PlayStation 5 Pro anul viitor. El a răspuns astfel pentru a sugera că platforma de jocuri va primi o actualizare în 2023. După cum știm cu toții, singura actualizare care merită discutată este PlayStation 5 Pro.

Potrivit unor surse care au confirmat deja producția și testarea PlayStation 5 Pro, noul dispozitiv ar putea veni doar în versiune digitală. Problema aici este că viitoarea consolă va avea mai degrabă o unitate de disc detașabilă. Puteți conecta unitatea de disc la consolă folosind un cablu USB-C.

Utilizatorii pot comanda doar consola fără unitatea de disc sau o pot face altfel. Acest lucru a primit o mulțime de critici și pe rețelele de socializare. Dar pentru mulți, are și sens, mai ales dacă ținem cont de faptul că randările pe care le vedem sunt destul de mai mici în comparație cu PlayStation 5 originală.

Redactor 3Minute.ro
Redactor 3Minute.rohttps://www.3minute.ro
3Minute.ro este site-ul tău de știri, divertisment, modă muzicală, Flux de Știri și Informații. Vă oferim cele mai recente știri și videoclipuri de ultimă oră direct din site-utile de profil.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Cursuri PMU
Înscrie-te la Curs!

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Boala cardiovasculara

Ateroscleroza (arterioscleroza)

Boală coronariană

Mâncând o dietă echilibrată