marți - 28martie - 2023
spot_img
AcasăTEHNOLOGIEMarvel's Midnight Suns: Tot ce știm până acum

Marvel’s Midnight Suns: Tot ce știm până acum

Marvel’s Midnight Suns este unul dintre cele mai așteptate jocuri Marvel viitoare ale noastre de ceva timp și a ajuns în sfârșit aici! Așa este, noul joc Firaxis este aici pentru jucătorii de PC, PS5 și Xbox Series X și a ajuns rapid în lista noastră cu cele mai bune jocuri de strategie . 

Mai jos veți găsi tot ce credem că trebuie să știți despre Marvel’s Midnight Suns, inclusiv detalii despre joc și informații despre poveste, și chiar un link către recenzia noastră completă cu punctaj – dacă, dintr-un motiv oarecare, rămâneți în continuare pe gard. Dar credeți-ne, acesta este un joc pe care nu veți dori să-l ratați. 

Recenzie Marvel’s Midnight Suns

Capturi de ecran pentru PC Marvel's Midnight Suns
(Imaginare de credit: Jocuri 2K)

Ultima noastră recenzie Marvel’s Midnight Suns este aici și am găsit că acest nou joc de strategie de la Firaxis este o încântare absolută. Este în parte XCOM și în parte Fire Emblem: Three Houses, iar rezultatele sunt uimitoare. Indiferent dacă sunteți interesat de o acțiune de strategie accesibilă sau doar așteptați cu nerăbdare oportunitatea de a observa păsările cu Blade sau pentru un picnic cu Ghost Rider, am descoperit că Marvel’s Midnight Suns are multe de oferit. 

Data lansării Marvel’s Midnight Suns

Soarele de la miezul nopții de la Marvel
(Credit imagine: Firaxis Games / Marvel)

Data de lansare a lui Marvel’s Midnight Suns este stabilită pentru 2 decembrie 2022 pentru PC, PS5 și Xbox Series X. 

VIDEO RECOMANDATE PENTRU VOI…

Înainte de D23 2022 din 9 septembrie, exista o îngrijorare că nu vom avea jocul în mâinile noastre în acest an, după ce o întârziere din vară a împins Firaxis să anunțe că era de așteptat să sosească înainte de martie 2023. Această schimbare a fost confirmată în un raport de rezultate financiare de la editorul Take-Two Interactive, care a declarat că „titlul va fi lansat mai târziu în acest an fiscal” pe Xbox Series X, PC și PS5. Versiunile Xbox One, PS4 și Switch sunt setate să apară la o „dată ulterioară”.   

Marvel’s Midnight Suns a fost inițial programat pentru lansarea în martie 2022 de către Firaxis Games și 2K Games, dar Firaxis a anunțat ulterior că a fost amânat în a doua jumătate a anului 2022, iar lansarea pe 7 octombrie 2022 a fost dezvăluită la Summer Game Fest . 

Dezvoltator Marvel’s Midnight Suns

Soarele de la miezul nopții de la Marvel
(Credit imagine: Marvel)

Midnight Suns de la Marvels vine de la studioul care a creat XCOM, Firaxis Games. „Midnight Suns este practic opusul XCOM”, spune directorul jocului, Jake Solomon . „Nu ești blocat pe această hartă cu extratereștri terifianți – băieții răi sunt îngroziți de tine. Din punct de vedere mecanic, tematic, XCOM este complet inversat.”

„Am crescut citind și iubind benzile desenate Marvel”, continuă Solomon, „A fi încredințat aceste personaje și poveștile lor este o onoare pentru mine și pentru echipă. Dacă ești fan Marvel, sau fan RPG sau fan Jocuri de tactică, Marvel’s Midnight Suns va face ca aceste personaje îndrăgite să prindă viață într-un mod pe care nu l-ați mai văzut niciodată”.

Personajele lui Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns - personaj
(Credit imagine: Marvel)

Marvel’s Midnight Suns va prezenta 11 eroi Marvel alături de personajul tău, Vânătorul. Până acum, următorii eroi au fost confirmați pentru personajele Marvel’s Midnight Suns :

 • Lamă
 • Capitanul America
 • Căpitanul Marvel
 • Doctor Strange
 • Călărețul fantomă
 • Omul de fier
 • Magik
 • Nico Minoru
 • Vrăjitoarea stacojie
 • Omul Paianjen
 • omul lup

Firaxis a confirmat, de asemenea, că va exista suport post-lansare pentru joc, cu permisul de sezon Marvel’s Midnight Suns introducând cel puțin patru personaje noi în mix:

 • Jocul morții
 • Morbius
 • Furtună
 • Venin

Previzualizarea jocului Marvel’s Midnight Suns 

Soarele de la miezul nopții de la Marvel
(Credit imagine: Firaxis Games / Marvel)

Am jucat cu Marvel’s Midnight Suns câteva ore la începutul acestui an și, în timp ce lupta sa netede ne-a impresionat, partea liniștită captivantă a jocului a fost cea care a stabilit cu adevărat cârligul. Consultați previzualizarea practică completă a Soarelui de la mijlocul nopții de la Marvel pentru mai multe detalii despre construirea eroilor, petrecerea timpului în zona hub-ului Abbey, echilibrarea construcției punților și a strategiei și multe altele. 

Interviul Marvel’s Midnight Suns 

Soarele de la miezul nopții de la Marvel
(Credit imagine: Firaxis Games / Marvel)

În timpul vizitei noastre la Firaxis, ne-am întâlnit din nou cu Solomon, alături de directorul de artă Dennis Moellers, pentru a vorbi despre modul în care a evoluat Marvel’s Midnight Suns și despre munca care a urmat. După cum se dovedește, există o influență japoneză surprinzător de proeminentă în spatele jocului, de la sistemele de relații ale JRPG-urilor până la înflorirea anime-urilor moderne. Consultați interviul nostru complet pentru mai multe detalii despre modul în care anime-urile și JRPG-urile au făcut din Marvel’s Midnight Suns un joc de strategie mai bun . 

Prezentare generală a Soarelui de la miezul nopții de la Marvel

Marvel's Midnight Suns - Gameplay
(Credit imagine: Marvel)

Când ne-am așezat să jucăm, am aflat că Marvel’s Midnight Suns este un RPG tactic mai rapid și mai întunecat de la echipa din spatele XCOM . 

Dar pentru o scurtă prezentare generală: Marvel’s Midnight Suns este un RPG tactic în care vei alege trei dintre eroii Marvel disponibili care să te însoțească în misiunile tale. Abilitățile lor de supererou sunt reprezentate de cărți, iar tu poți alege și alege ce cărți de abilitate să folosești, permițându-ți să personalizi abilitățile echipei după cum crezi de cuviință.

„În Marvel’s Midnight Suns, nu înveți cum să lupți sau să devii treptat mai puternic – tu și colegii tăi sunteți deja legende și trebuie să combinați totul din arsenalul vostru pentru a o opri pe Lilith”, explică Solomon. „Cărțile oferă o modalitate nouă și revigorantă de abordare a tacticilor, permițându-ne să dăm cu adevărat totul în proiectarea unui sistem de luptă care face ca fiecare erou să se simtă, să arate și să se joace diferit.”

Când nu ești pe câmpul de luptă, vei petrece timpul la Abbey, o zonă centrală în care poți interacționa cu echipa ta de eroi. „Cred că fantezia la fel de puternică pentru fanii Marvel nu este doar lupta, ci este de fapt modul în care eroii trăiesc între ei”, a spus Solomon pentru GamesRadar+ . „Avem o listă mare de eroi, 12 eroi Marvel în plus față de The Hunter și trebuie să alegi între acești eroi în ceea ce privește cu cine te vei concentra pe dezvoltarea relațiilor.” 

Aceste relații pot fi dezvoltate prin dialog, petrecerea timpului împreună și oferirea de cadouri, dar, din păcate, nu romantism. „Cu toți acești eroi din Răzbunătorii, X-Men, Runaways și multe altele – acesta este un grup deosebit de interesant și divers de eroi care nu văd întotdeauna ochi în ochi”, a explicat Chad Rocco, director de narațiune la Jocuri Firaxis. „În calitate de Vânător, va depinde de tine să contribui la eliminarea decalajului dintre vechea gardă și noii copii din bloc”.

Cât durează Marvel’s Midnight Suns? 

Soarele de la miezul nopții de la Marvel
(Credit imagine: 2K Games)

Potrivit Firaxis, o redare normală a lui Marvel’s Midnight Suns poate dura aproximativ 60 de ore, iar studioul promite o rejucabilitate care se extinde cu mult dincolo de aceasta. Puteți folosi și crește niveluri diferiți eroi, puteți combina cărți generate aleatoriu și puteți urmări diferite versiuni ale vânătorului, schimbând unele decizii de poveste. 

Povestea soarelui de la miezul nopții de la Marvel

Marvel's Midnight Suns - Imaginea Midnight Sons
(Credit imagine: Marvel Comics)

Povestea pentru Midnight Suns de la Marvel se concentrează în jurul lui Lilith, Mama Demonilor și, de asemenea, pe mama personajului jucătorului, Vânătorul. Ai fost înviat de Răzbunători și Soarele de la Miezul Nopții pentru că ești singurul erou care a bătut-o vreodată pe mama cea mai dragă și trebuie să o oprească înainte ca ea să-și poată chema stăpânul, demonicul Chthon. 

Jocul se bazează pe seria de benzi desenate Marvel The Midnight Sons, care a apărut pentru prima dată în benzile desenate Ghost Rider în 1992. Data lansării jocului, 2022, marchează cea de-a 30-a aniversare a echipei de supereroi întunecați, așa că așteptați-vă să vedeți mai mulți Midnight Sons și Soarele din acea vreme. 


Asigurați-vă că mergeți la turul nostru de jocuri noi pentru 2022 pentru mai multe lansări viitoare la orizont. 

Obțineți cele mai bune oferte de jocuri, recenzii, sfaturi despre produse, competiții, știri de neratat despre jocuri și multe altele!

Rachel Weber este editorul director al GamesRadar+ din SUA și locuiește în Brooklyn, New York. S-a alăturat GamesRadar+ în 2017, revitalizând știrile și construind noi procese și strategii pentru echipa din SUA.

Redactor 3Minute.ro
Redactor 3Minute.rohttps://www.3minute.ro
3Minute.ro este site-ul tău de știri, divertisment, modă muzicală, Flux de Știri și Informații. Vă oferim cele mai recente știri și videoclipuri de ultimă oră direct din site-utile de profil.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Cursuri PMU
Înscrie-te la Curs!

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Boala cardiovasculara

Ateroscleroza (arterioscleroza)

Boală coronariană

Mâncând o dietă echilibrată