marți - 21martie - 2023
spot_img
AcasăTEHNOLOGIEGhidul Warzone 2 pentru Al Mazrah, DMZ și multe altele

Ghidul Warzone 2 pentru Al Mazrah, DMZ și multe altele

Acest ghid Warzone 2 vă va oferi tot ce trebuie să știți despre bătălia regală, modul DMZ și orice altceva în Al Mazrah. De la trecerea de luptă, armele, echipamentele și multe altele, sunt multe de învățat. Așadar, un ghid bun te va ajuta să înțelegi mult mai repede decât să mori în mod repetat, până când le vei pune totul împreună. Indiferent ce trebuie să știți, ghidul nostru Warzone 2 are tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să supraviețuiți Al Mazrah și să obțineți tot ce este mai bun din ea.

Iată ce este în permisul Battle

Zona de război 2
(Imaginare de credit: Activision)

Warzone 2 și Modern Warfare 2 Battle Pass vă vor permite să câștigați o serie de premii pe măsură ce treceți la nivel și strângeți puncte. Totuși, este complet diferit de vechiul sistem, permițându-vă să alegeți ce deblocați și cum vă mișcați. Este o idee grozavă și una care vă oferă mult mai multă libertate de a alege ceea ce obțineți, dar dacă vi se pare ciudat, citiți ghidul nostru pentru a vedea cum funcționează și tot ce puteți debloca.

Noua hartă Al Mazrah

Warzone 2 harta al mazrah
(Credit imagine: Activision)

Noua hartă Warzone 2 Al Mazrah, este un loc imens și variat, cu o mulțime de terenuri noi și zone de învățat. Se presupune că „cea mai mare hartă battle royale pe care Infinity Ward a făcut-o vreodată”, în prezent este împachetată în 18 puncte de interes, inclusiv deșerturi, orașe, zone industrializate. zonele urbane, părțile inundate și un sistem fluvial străbate toate, așa că bărcile sunt mult mai utile de data aceasta. De asemenea, include hărți Modern Warfare 2 și o serie de influențe Verdansk, cum ar fi Cariera, Aeroportul și Observatorul.

Cele mai bune arme și încărcături

Zona de război 2
(Credit imagine: Activision)

Cele mai bune echipamente din Warzone 2 sunt, evident, o listă aprig contestată de arme, avantaje și echipamente. Toată lumea are preferatele lor, în timp ce schimbările treptate ale meta și actualizărilor vor însemna că lucrurile vor trece la modă și depășirea lor. Totuși, „avem aici un set solid de opțiuni care ar trebui să vă ajute să aveți un impact în Al Mazrah.

VIDEO RECOMANDATE PENTRU VOI…

Când vine vorba de cele mai bune arme Warzone 2 din Modern Warfare 2 , este o listă de opțiuni în continuă schimbare. Fie că este vorba de patch-uri sau de opiniile YouTuber, numele și sugestiile vin și pleacă aproape zilnic pentru ceea ce oamenii cred că funcționează. Reglarea armelor Modern Warfare 2 înseamnă, de asemenea, că puteți schimba mult armele de la configurația lor de bază, odată ce le deblocați.

Totuși, avem câteva favorite și mai jos puteți vedea care credem că sunt unele dintre cele mai bune arme din Warzone 2:

Cum sunt serverele și ce coduri de eroare au apărut? 

Dacă întâmpinați vreodată probleme cu accesul online, atunci puteți verifica serverele noastre Warzone 2 și Modern Warfare 2 și ghidurile pentru codurile de eroare Warzone 2 . Primul vă va informa cu privire la orice probleme tehnice. În timp ce al doilea vă va ajuta cu orice coduri de eroare pe care le puteți întâlni și cu orice remedieri care ar putea exista. Urmărim și le actualizăm pe ambele ori de câte ori ceva nu merge bine, așa că oricare ar trebui să vă ajute să identificați orice probleme sau remedieri pe care le puteți întâlni. 

Iată ce înseamnă tot ce vorbește soldatul ucide

Atât Warzone 2, cât și modul DMZ prezintă soldați AI pe care îi puteți întâlni și vă luptați în timp ce jucați. Acest lucru se poate lega de obiective și provocări, așa că dacă vedeți vreodată vreo discuție despre   Warzone 2 AQ Soldier Kills și nu știți ce înseamnă, verificați informațiile pe care le avem acolo. 

Secția de poliție îți aduce arme și revolverul Basilisk

Indiferent dacă doriți un loc bun pentru a vă pregăti sau pentru a găsi Basilisk folosit într-o provocare DMX, posturile de poliție Warzone 2 sunt acolo unde doriți să fiți. Sunt trei de găsit și le avem pe toate evidențiate pe o hartă pentru a vă ușura lucrurile. 

Cheile Warzone 2 Stronghold

Warzone 2 DMZ cheie fortăreață
(Credit imagine: Activision)

Există clădiri fortificate împrăștiate în jurul Warzone 2 și a DMZ-ului în care Stronghold chei pentru a intra. Cu toate acestea, deși jocul vă spune că veți avea nevoie de unul pentru a deschide ușile, nu spune niciodată de unde să le obțineți. Răspunsul scurt este de la picături aleatorii norocoase de la soldații AI sau cumpărate de la o stație de plată, dar consultați ghidul pentru toate informațiile despre asta. 

Chei negre ale site-ului

Warzone 2 Black Site Key Stronghold ghid
(Credit imagine: Activision)

Găsirea unei chei de site neagră pentru Warzone 2 îți va aduce o pradă care schimbă jocul, cum ar fi măști de gaz durabile, un Minigun, UAV-uri Advance și Killstreaks și multe altele. Ca să nu mai vorbim că vei primi și modelul Phantom’s Call Vaznev-9K. Totuși, acestea sunt, totuși, deoarece va trebui să curățați mai întâi o Fortăreață și apoi să găsiți Site-ul Negru, luptându-vă cu AI și alți jucători pe parcurs. Dacă supraviețuiești, te-ar putea pregăti pentru o victorie, dar trebuie să supraviețuiești.  

Cum să câștigi în DMZ

Zona de război 2
(Credit imagine: Activision)

Modul Warzone 2 DMZ este o luptă pentru pradă bazată pe misiuni, în care te vei lupta mai ales cu AI în căutarea de pradă și obiective. Alți jucători reprezintă o amenințare, dar este mai puțin despre a fi ultimul om în picioare și mai mult despre bifarea obiectivelor tale și mai mult despre a reuși cu tot ce ai câștigat – dacă mori, nu pierzi doar ceea ce ai primit, ci și tot ce ai primit. tu. Dacă ești cu adevărat ghinionist, ai putea chiar să nu ai nicio armă de folosit și să riști să cazi cu o armă aleatorie. 

Există o mulțime de obiective de îndeplinit în timp ce joci DMZ, precum și lucruri de găsit pe hartă odată ce ajungi acolo. Lucruri precum chimistul Warzone 2 DMZ , un mini șef pe care îl poți invoca și învinge pentru a câștiga pușca de asalt M13B dacă poți extrage cu ea.

Ia un Warzone 2 Nuke

Warzone 2 nucleară
(Credit imagine: Activision)

Arma nucleară Warzone 2 vă permite să câștigați cu adevărat un joc, aruncând pe toți cei de pe întreaga hartă în ablivion. Nu este chiar ușor de făcut, deoarece va trebui să obții cinci victorii la rând înainte de a putea chiar să încerci să declanșezi una. 

Fiecare vehicul din Warzone 2

Zona de război 2
(Credit imagine: Activision)

Iată o listă cu fiecare vehicul din Warzone 2: 

  • ATV : Agil cu trei locuri, cu puțină protecție
  • UTV : Toate terenurile ușoare cu patru locuri.
  • Hatchback : Vehicul civil cu patru uși fără nicio protecție semnificativă.
  • SUV : 4×4 civil pentru toate terenurile cu un cadru boxy.
  • GMC Hummer EV: supercamion integral electric conceput pentru off-road.
  • Camion de marfă : vehicul industrial mare cu platformă.
  • Light Helo : elicopter ușor cu două motoare pentru traversare rapidă și sprijin în luptă.
  • Heavy Chopper : elicopter de căutare și salvare puternic blindat.
  • RHIB : Barcă tactică manevrabilă concepută pentru forțele speciale.
  • Barcă de patrulare blindată : Vehicul acvatic întărit cu mitraliere de .50 Cal montate.

Amintiți-vă, puteți rămâne fără combustibil, așa că va trebui să aveți grijă și de benzinării și bidoane de combustibil. 

Captură de ecran Warzone Mobile
(Credit imagine: Activision)

Data de lansare a Warzone Mobile este stabilită pentru 2023, iar Infinity Ward promite că va fi o conversie fidelă. Harta Warzone Mobile este confirmată a fi Verdansk din Warzone originală, care va găzdui 120 de jucători. Warzone Mobile va reproduce experiența de bază din Warzone, incluzând finalizatori, contracte, Gulagul și abilitatea de a resuscita membrii echipei din stațiile de cumpărare. Warzone Mobile nu va prezenta niciun joc încrucișat cu jucătorii Warzone 2 pe PC și consolă, deși va avea partajat progresia trecerii de luptă cu Modern Warfare 2 și Warzone 2. 

Obțineți cele mai bune oferte de jocuri, recenzii, sfaturi despre produse, competiții, știri de neratat despre jocuri și multe altele!

Josh West este editorul director al GamesRadar+ din Regatul Unit. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism online și tipărit și deține o licență în jurnalism și scriere de articole. Înainte de a-și începe funcția actuală, Josh a ocupat funcția de editor de funcții GR+ și editor adjunct al revistei games™ și a lucrat independent pentru numeroase publicații, inclusiv 3D Artist, revista Edge, iCreate, Metal Hammer, Play, Retro Gamer și SFX. În plus, a apărut la BBC și ITV pentru a oferi comentarii de experți, a scris pentru cărțile Scholastic, a editat o carte pentru Hachette și a lucrat ca Asistent Producător al Future Games Show. În timpul liber, lui Josh îi place să cânte la chitară bas și la jocuri video. Cu ani în urmă, a jucat în câteva filme și emisiuni TV pe care cu siguranță le-ați văzut, dar în care nu le veți putea observa niciodată.

Cu contributii de la

Redactor 3Minute.ro
Redactor 3Minute.rohttps://www.3minute.ro
3Minute.ro este site-ul tău de știri, divertisment, modă muzicală, Flux de Știri și Informații. Vă oferim cele mai recente știri și videoclipuri de ultimă oră direct din site-utile de profil.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Cursuri PMU
Înscrie-te la Curs!

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Boala cardiovasculara

Ateroscleroza (arterioscleroza)

Boală coronariană

Mâncând o dietă echilibrată