sâmbătă - 10iunie - 2023
spot_img
AcasăSĂNĂTATE ȘI FITNESSOglinda de fitness ProForm Vue subcutează concurența în ceea ce privește prețul,...

Oglinda de fitness ProForm Vue subcutează concurența în ceea ce privește prețul, aruncă greutăți

ProForm este cunoscut pentru echipamentele sale de gimnastică robuste, fără bifoane, care nu vor da banii. Vești bune pentru cei cu buget redus care cumpără echipamente noi pe care să le adauge la sala de sport de acasă inteligentă . 

ProForm este cunoscut pentru echipamentele sale de gimnastică robuste, fără bifoane, care nu vor da banii. Vești bune pentru cei cu buget redus care cumpără echipamente noi pe care să le adauge la sala de sport de acasă inteligentă .

Acum poți sări în nebunia oglinzilor de fitness cu noul ProForm Vue . Ceea ce este important de remarcat aici este că subcotează multe dintre celelalte oglinzi inteligente de fitness de pe piață în ceea ce privește prețul chiar acum, cum ar fi Mirror , Tonal și Tempo Studio . Dacă o oglindă nu îți place, ProForm vinde și noul său Studio Bike Pro 22 și banda de alergare Pro 9000.

Disponibil acum, ProForm Vue este o oglindă pe toată lungimea, care măsoară 58,2 inci înălțime și 20,4 inci lățime. La fel ca Mirror și Tempo, Vue oferă utilizatorului feedback vizual, permițându-i să se potrivească cu forma și ritmul antrenorului iFit. Vue este echipat cu un ecran tactil de 22 de inchi pentru selectarea antrenamentelor și urmărirea antrenorilor. Când faceți antrenamente pe covoraș, afișajul poate fi înclinat cu 60 de grade spre stânga și dreapta.

Pe lângă oglinda în sine, ProForm Vue include și o mreană de 10 lire, două gantere de 5 lire și patru plăci suplimentare de greutate de 2,5 lire. Aceste accesorii pot fi depozitate în spatele ecranului atunci când nu sunt utilizate. La fel ca majoritatea echipamentelor interactive ProForm, Vue este echipat cu programele de antrenament interactive iFit. iFit oferă experiențe de fitness personalizate cu antrenori care lucrează alături de tine.

Redactor 3Minute.ro
Redactor 3Minute.rohttps://www.3minute.ro
3Minute.ro este site-ul tău de știri, divertisment, modă muzicală, Flux de Știri și Informații. Vă oferim cele mai recente știri și videoclipuri de ultimă oră direct din site-utile de profil.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Boala cardiovasculara

Boală coronariană